1.10.09

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ALL STAR VOLLEY στα Μελίσσια



Άξιοι οικοδεσπότες αποδείχθηκαν ο Δήμος Μελισσίων και η Δημοτική Αθλητική Επιχείρηση, συνδιοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το ALL STAR VOLLEY.





Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες Ελλήνων και ξένων επιλέκτων της Α1 κατηγορίας του βόλεϊ ανδρών φιλοξενήθηκε στο «στολίδι» της πόλης, το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Σισμανογλείου, αποτελώντας μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθε».

Οι θεατές ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες και είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν θέαμα υψηλότατου επιπέδου με δυνατά καρφιά, αριστοτεχνικά σέρβις και πολλές μονομαχίες στο φιλέ μεταξύ των δύο αντιπάλων.

«Το ALL STAR VOLLEY ήταν μια μοναδική ευκαιρία να διαφημιστούν τα Μελίσσια και οι άρτιες αθλητικές υποδομές που σταδιακά αποκτούν αλλά και να χαρούν οι δημότες ένα ματς με μοναδικές συγκινήσεις όπου το βασικό κίνητρο ήταν η χαρά του αθλήματος. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που όλες οι πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση. Ως Δημοτική Αρχή εξακολουθούμε να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και να ενισχύουμε με συνέπεια την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή νέων ανθρώπων στα σπορ», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος.

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι νικητές αναδείχθηκαν οι Έλληνες παίχτες επικρατώντας επί των αλλοδαπών αντιπάλων τους με σκορ 3-1 σετ (20-25, 26-24, 26-24, 31-29). Πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων αθλητών Σήφη Αμανατίδη και Γρηγόρη Κιλιτζίδη, στους οποίους και ήταν αφιερωμένη η φετινή διοργάνωση. Επίσης τιμήθηκαν από την Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) ο Δήμος Μελισσίων, ενώ η Λίγκα τίμησε την Εθνική Ομάδα (στα πρόσωπα των κ.κ. Προσαλίκα, Ρουμελιώτη, Καζάζη) για την παρουσία της στο πρόσφατο Ευρωβόλεϊ και ο ΠΑΣΑΠ τον Πάβελ Ζαγκούμνι για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου