6.10.09

Τουρνουά βόλεϊ γυναικών στο Κερατσίνι



Tουρνουά βόλεϊ γυναικών διοργανώνουν ο Δήμος Κερατσινίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού του Δήμου και ο αθλητικός σύλλογος της πόλης «ΟΦΑ Απολλώνιος».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου Π. Νικολαΐδης που βρίσκεται στην ιχθυόσκαλά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Παρασκευή 9/10 θα διεξαχθούν οι αγώνες Πανελλήνιος –ΑΕΚ (στις 17.00) και Απολλώνιος – Ολυμπιακός (στις 19.00), ενώ την Κυριακή στις πέντε το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, στις επτά το βράδυ ο τελικός και αμέσως μετά θα γίνουν οι απονομές.

Σχετικά με τη διοργάνωση, ο δήμαρχος Κερατσινίου Φώτης Μελάς τονίζει τα εξής:

«Η Δημοτική μας Αρχή στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον αθλητισμό σ’ αυτήν εδώ την πόλη. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια αθλητές μας αλλά και αθλητικοί σύλλογοι του Κερατσινίου έχουν φέρει πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Θέλουμε ο αθλητισμός να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ισχυρός πόλος συμμετοχής για τη νεολαία μας. Ήδη τα φυτώρια των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα είναι γεμάτα από παιδιά και σφύζουν από ζωή. Ο Δήμος Κερατσινίου είναι αρωγός στις προσπάθειες και στους στόχους των αθλητικών συλλόγων και κατανοεί πλήρως το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Ειδικά για τον αθλητικό σύλλογο «ΟΦΑ Απολλώνιο» θα πρέπει να του δώσω για ακόμα μία φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες του και εύχομαι ακόμα περισσότερες στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου